YA ESTAMOS EN CASA

Hola a todos,

Ya estamos de vuelta en Cataluña, pero aún vamos a postear algunas cositas que nos han quedado pendientes, y cuando eso acabe, nos despediremos para siempre de esta gran aventura...

2 comentarios:

Conxita dijo...

Hola Miriam i Jordi,
Sóc La "seño". Ens vam coneixer a Jaipur a casa de l'Abhisek fara 2 o 3 setmanes, on vam tenir una agradable conversa sobre la increible India amb vosaltres.Perquè sapigues qui sóc et diré que anavem juntes 2 parelles i que la meva filla, Alba també estava de vacances i la vareu coneixer també a Jaipur una setmana abans que a nosaltres, ella anava amb el seu novio.
A la tornada de les vacances he visitat el vostre blog, cada dia llegia una miqueta perquè estava una mica enyorada de la India.
Us vull felicitar pel blog és molt agradable i amé ple de fotos i que ensenya moltes coses d'aquest pais que ens ha encantat, a vegades ens ha indignat però que en cap moment ens ha deixat indiferents.
Com van les coses? i la tornada a casa?
Espero que tot vagi bé i us desitjo molta, molta sort
Conxita

Jordi dijo...

Hola Conxita,

Nosaltres estem molt bé, descansant d'aquesta llarga temporada a l'India. Ens alegrem molt d'haver conegut gent tant maca en aquesta estancia, tant indis com gent de casa. Gracies pel teus comentari ens ha agradat molt poder escriure aquest blog.

Nosaltres també et desitgem molta sort!!!

Jordi

Publicar un comentario

Seguidores